Buď rád, že máš jen prožraný kolínko. Ještě v sobotu jsem měl v dílně krásnej ležatej kombinovanej bojler. Jak si tak dělám na vyvíječi, najednou slyším kapání. Pod bojlerem louže jako kráva. Sundal jsem izolaci, že s tím teda něco udělám. Díra přímo uprostřed pláště na dně a z ní mi do xichtu stříkal čuříček. Do p... to nepůjde zavařit. jestli je to schnilý, tak jak na to šáhnu plamenem, bude to ještě horší. Tak jsem dostal nápad, že to provizorně ucpu tak,že do díry našroubuju samořezku s navlíknutým kolečkem z gumy. To by mohlo jít i bez vypouštění. Blbější nápad mě nemoh napadnout. Jak jsem se o to opřel šroubovákem, zapraskalo to a šroubovák i se šroubkem zmizel vevnitř a z díry se na mě valila horká voda. Musel jsem ještě vydržet a vypnout aspoň přívod. Pálilo to hrozně. Pak než jsem sehnal kýbl, bylo 200l horké vody v dílně. To ale není konec. Rozhodnul jsem se, že takový krámy už nebudu kupovat, a že sí udělám průtokový ohřívač, protože stejně mám 22 h nízkou sazbu, tak nepotřebuju akumulovat. Ohřívač jsem udělal, ale bylo potřeba hnout se starýma trubkama, abych ho mohl připojit. Vzal jsem za trubku, a lup - zůstala mi v ruce, závit v téčku. Takže jsem musel dál. No, ulomil jsem tři závity, než jsem se dostal někam, kde se to podařilo povolit. Včera jsem to konečně všechno sešrouboval a napustil a kupodivu nikde nic neteče. Dneska, dá-li bůh konečně připojím elektriku a budeme zase čistí.
Takhle se nám voda mstí za naše pokusy.