Jedná se o objemové, nebo váhové množství?sao píše: Pokud někdo chce provozovat Mimův vyvíječ a vůbec všechny vyvíječe na bázi rozkladu (štěpení)H2O ( dále jen MVH) , tak musí mít na paměti příspěvek Sana , který Vám jasně napsal , že v autě stačí 1% monoatomárního vodíku (MV) a nebo 4% BP , protože tyto koncentrace mají stejný výkon , jako přiměřené množství paliva .
Po těch letech , co jsi tady , Ti to musí být úplně jasné , protože si myslím , že si to hravě dokážeš spočítat . To jako kdyby se Tě zeptal zaměstnavatel , jestli ti má dát výplatu -- objemově a nebo váhově . Buť Ti těch (imaginárních ) 22.850Kc dá ve stokorunách a nebo Ti ji dá v korunách .
Notabene -- asi se Ti něco prapodivného muselo stát , protože poslední tři měsíce jenom do všeho ryješ místo toho , abys taky něco dělal .
Mě to tak připadne , že Ti někdo něco udělal a Ty se to snažíš tady kompenzovat .
A nebo , a to bych teda velice nerad , se ti nedaří tak , jak by jsi chtěl , protože jsi ztratil motivaci .
Jsi přeci klučina koumavý a tak si to nechtěj pokazit nějakými drobnými neúspěchy , které tě na poli bádání potkali .
Prosím Tě dej se dohromady , protože to začíná být trochu kách .
Každýmu se někdy něco stalo a určitě i v budoucnu stane , ale všechno na tom našem Univerzálním světě má své řešení a tady , tady na tomto Fóru máš už nadosmrti svou rodinu ať chceš či ne , která Tě nenechá padnout na hubu , -- leda by jsi sám chtěl . Mám Tě rád

Co jsem tady napsal se netýká jenom Tebe , ale všech , včetně mě , protože každýmu někdy ulítnou nervy .