Ale no tááák.Karel m píše:To je o tom s kým kdo tančí, zapomeň na to. Zvolil sis to sám. Škoda. K.aNONym píše:Tak a je to 1:1 (za to, že mne tam přidáš, když vyrobím tišťáky), ale "kdo by se na tebe zlobil - v takové chvíli".

Moderátor: Gabča
Ale no tááák.Karel m píše:To je o tom s kým kdo tančí, zapomeň na to. Zvolil sis to sám. Škoda. K.aNONym píše:Tak a je to 1:1 (za to, že mne tam přidáš, když vyrobím tišťáky), ale "kdo by se na tebe zlobil - v takové chvíli".
...tak hezké ráno....slunečné.....aNONym píše:Podklady k inspiraci pro tvorbu loga: http://images.google.com/images?hl=cs&u ... 21&ndsp=21Gabča píše:Ilem .. ale aspoň přijedeš podpořit účastí Blbouny nejapné v jejich blbině?
A něco k novodobé historii tohoto tvora: http://www.multiweb.cz/uglyorca/didus.htmNon
Čímž jsou i ukončeny veškeré dohady, jakže se budeme navzájem oslovovat. Jediné přípustné je: Dronte !!! (no a z toho pak zákonitě vycházející další alternativy: dront přescent, fotodront, atd.![]()
![]()
)
Politiky sem teda tahat nebudeme, ano ?aNONym píše:Ale no tááák.Karel m píše:To je o tom s kým kdo tančí, zapomeň na to. Zvolil sis to sám. Škoda. K.aNONym píše:Tak a je to 1:1 (za to, že mne tam přidáš, když vyrobím tišťáky), ale "kdo by se na tebe zlobil - v takové chvíli".
Non
martin napsal....Karel m píše:Politiky sem teda tahat nebudeme, ano ?aNONym píše:Ale no tááák.Karel m píše: To je o tom s kým kdo tančí, zapomeň na to. Zvolil sis to sám. Škoda. K.Non
![]()
Horší je , že manželka odřekla účast, holt
i to je součást životaKluk je na cyklisťáku v tý době.
K Martinovi : Nebudeš pak mít na snímku jenom čáru shora dolů,blikátka potřebujeme. Jinak čím větší bomba, tím větší přesnost měření.
Technologie výroby bomby :
A. model z čehokoliv
B. zaformovat do dvou rámečků ze dřeva do sádry
C.Vysušit po vyjmutí modelu
to už by mělo vtokovou soustavu vyřezanou .lepší by ale bylo to mít ze dvou kusů, tzn 2 modely co k sobě pasujou.
Aby bylo místo pro blikací aparaturu.
když by mi Martin poskytnul olovo a jeho, nebo kolektivní představu o
tvaru, udělám to komplet, ale blikátka to už bych nestihnul.
Dr ONT P
![]()
Gabča píše: ať děti vidí, co je to věda![]()
![]()
Dr Ontová
Karel je kytkožrout, tak bude muset opékat bramboru, nebo kedlub.martin11 píše: pro Gabča....vykašli se na vaření.....dáme buřtíka na vohýnku.....nic nevař.....ztráta času energie, a všeho....
...jsme tu ohledně vědy a ne na gastro setkání.....martin11
Ilem píše:Ta akce se koná ve čtvrtek, nebo mi kecá kalendář? Možná by to šlo spojit s nějakou služební cestou.
Chybička se vloudila, koukal jsem na červen.martin11 píše:Ilem píše:Ta akce se koná ve čtvrtek, nebo mi kecá kalendář? Možná by to šlo spojit s nějakou služební cestou.
Kadlínská pouť je 25 -26 července 2009.sobota neděle....
..akce drotl gravitation of Kadlin....bude 25.7 09......já mužu přijet až ve 14.oo...ale do setmění času dost....
...a napadá mě....proč to budeme fotit po tmě....????.........lesklá střela....co odleje Karel ...na černém pozadí.....se může fotit i ve dne ...a bude to dobře vidět......martin11
WWW:kadlin.cz