Palo píše:
Neberte to častěji denně než dvakrát. Spíše i jen radši jednou a postupovat podle původního návodu k 15 kapkám, ideálně aktivovat 10% kyselinou chlorovodíkovou 1:1 nebo alespoň citronovou šťávou klasicky 1:5.
Tak propána jána co mám dělat. V knize (tu jsem včera přečetla)Humble píše, že nejlepší je, to brát po hodině a pomalu zvyšovat kapky a v případě nevolnosti ubrat a nebo přestat na čas brát. Nikde nepíše o překyselení žaludku. Palo a jak píšeš,že takových případů je hodně,ty myslíš,že Humble o tom neví? Že neví,že takto jím doporučované braní kapek zvyšuje kyselost a tím rozbují rakovinu? Nějak tomu nerozumím. Jaksi se mi to v hlavě bije. A ještě se chci zeptat,tolik let to zkouší,proč tedy on nenavrhuje kyselinu chlorovodíkovou a navrhuje kyselinu citronovou? Myslíš, že neví co ta kyselina citronová udělá.? Prosím,tě neber to jako útok ne Tebe, velice si vážím Tvého názoru,ale jen je mi divné, že by nevěděl,že ta kyselina citronová je tak nebezpečná. V receptuře na rakovinu doporučuje coby hodinu brát kapky po dobu 9 hodin i více. MMS 1 a MMS2 střídavě ale v tom případě ,mi to musí tu rakovinu rozbujit. Protože podle jeho návodu jsem se řídila i dnes a žáha mě pálí....tak jsem z toho uplně jelen. Docela bych se i pana Humbleho na to zeptala,škoda že neumím anglicky. Nemohl by někdo, kdo tyto stránky řídí a umí anglicky se zeptat na toto téma ,,překyselení žaludku", když Palo říká,že je nás tisíce ,myslím,že by bylo příhodné se přímo přes internet pana Humbleho zeptat, co on na to. Vždyť jde o zdraví a jak říkal můj manžel,,nenašel jsem zdaví na hnoji " Jo a ještě něco.Vím,že když si udělám vodu s citronem a cukrem tak vytvořím kyselinotvorný nápoj. Ale když ten nápoj neobohatím cukrem tak je zásaditý.(mno, tak jsem to slyšela od různých dietologů i léčitelů) Tak jak je možné,že kyselina citronová s MMS působí kysele ? Ráda se nechám poučit. Jinak děkuji, za Vaši trpělivost a za tohle Fórum. rebelka