A nebo to máte taky tak? že ještě večer po říhnutí cítíte chut praziguantelu?
Chci aby to na tu mrchu fungovalo, kdyz uz to dalo takovou práci

Ahoj, ja som si kedysi prazi kupil ten pre rybicky a prva vec bola sup to do pohara s vodou ale vobec sa to nechelo rozpustit. Tak reku vypijem...a napil som sa a skoro mi oci vypadli z jamiek jak to bolo horke. Palina je oproti tomu nic pomaly. A tu "chemicku" chut som tiez citil dlhsie zo zaludku, nakolko som to potom daval do toboliek takze v ustach som necitil nic. Urcite aj vecer. Neviem ci vzdy ale tiez som sa nad tym vtedy zamyslel ale neriesil som kedze fungoval. Neviem ci pri nom doplnat HCL ale skor nie, nech si na to telo moc nezvyka. Ked sa nieco vnutri tela cisti, je lepsie davat si co najmenej doplnkov, nech vies co to vlastne robi. Inak ten prazi je tak silne horka chemikalia, ze sa ani necudujem ze ju clovek potom citi.alfka píše:když si vezmu ráno Praziguantel, tak třeba ještě večer cítím jeho chut, myslím že žaludku
tak ja beru zrovna Cesol, je to taky prazik, mam to brat ci to beru po jidle a vcera to bylo po veceri. Hned jsem citila ucinek a mista, kde jsem vzdy mela pocit, ze zde neco obtezuje se me postupne hlasi. Asi jsou zde hnizda. Dnes mam taky takovy divny zaludek, jakoby nafouknuty ci co, mam pocit jakoby me zazivaci trubice trochu dusila, asi ty mrchy se prave zde drzi a pomalu se jich zbavuji, a jak pise LEX ucinkuje to a zaludek se bouri, nebot nejvice brajglu je prave casto v zaludku. Ale muzu uz dnes rici po prvnim pouziti, ze je me dobre, velka uleva. Dalsi davku beru za 10 dnu.Lex píše:alfka píše:když si vezmu ráno Praziguantel, tak třeba ještě večer cítím jeho chut, myslím že žaludku
Už to tady padlo před pár dny:Lex píše:Zrejme tomu bude tak ako o thujone pisal Jarda v tom clanku, ze az po 10 dnoch nonstop podavania sa zacne nieco citelne diat.
Lex píše:...ja som si kedysi prazi kupil ten pre rybicky a prva vec bola sup to do pohara s vodou ale vobec sa to nechelo rozpustit. Tak reku vypijem...a napil som sa a skoro mi oci vypadli z jamiek jak to bolo horke. Palina je oproti tomu nic pomaly...
Ano, existuje teorie (Dr. Clark v knize o léčení všech nemocí), že část životního cyklu Motolice střevní, který normálně probíhá u plžů, může začít probíhat u člověka, pokud je splněna podmínka přítomnosti rozpouštědla v krvi.Podle typu rozpouštědla pak Motolice střevní může způsobit různé nemoci tím, že napadne různé orgány: rakovinu (propylalkohol), cukrovku (methylalkohol), AIDS (benzen) a pár dalších.milan135 píše:Prosím o radu - má niekto vedomosť o tom že parazity spôsobili cukrovku?