Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Rusko-Fackovací Panák Kowbojů

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Ukrajinská Revoluce 2013

Příspěvek od milda »

Slavek Krepelka píše:Takhle pošetilý jsem kdysi mazal před komunismem. Západ mne z té pošetilosti vyléčil.....
Já už taky dávno nejsem naivní, jako když mi bylo patnáct. A hodně vody uplynulo ve Vltavě od dob, kdy jsem "občanku"
nosil v pouzdře z koženkový americký vlajky, esenbákům natruc. :D
Ale jinak, my tu teďkonc máme tvrdý kapitalismus asi tak na úrovni 18. až 19.-tého století, tak zas moc pošetilí dlouho být nemůžeme.
Jenomže zas tím, že Amerikáni mají na svědomí nějaký bejkárny nemůžu přeci omlouvat to, že nám druhej za humnama začíná krvavou dobyvačnou válku. I když to schovává do stokrák obehranýho scénáře a hraje se světem na slepou bábu.
A lže a lže a komu se to hodí (třeba, když má akcie některý ruský firmy) tak se tváří, že tomu věří.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

minsc píše:
milda píše: Ukrajinský zlato je tam, kam Ruský tanky nedojedou ani za 14 dní a je mu tam určitě dobře.
Mildo, tohle mi teda moc nepřipadá jako znalost historie. Pokud si cheš své znalosti napravit, doporučoval bych třeba knihy "Kam zmizel zlatý poklad republiky" nebo "Co nesmíte vědět".
Ad znalost historie: knížku jednu mám a druhou jsem četl tuším v el. formě. Nic proti tomu. Naše zlato bylo taknějak zřejmě ukradeno, peníze by raděj měly být podloženy zlatem, banksteři jsou lumpové. V tom bychom se určitě shodli.

A teď ještě mimo dohady a doměnky: je to tak 14 dní, možná tři neděle co proběhla zpráva, že Dánsko si část svého zlata
odvezlo z USA :roll: :!: :shock: .
Koukal jsem na to zrovna takhle. V tý zprávě bylo, který ještě státy mají část svýho zlata v USA, část třeba v Anglii.
Prostě guláš jako hrom. Jestli Tě to zajímá, tak si tu zprávu najdi. Bylo toho tam víc a přesněcj, než si pamatuju.

A teď k ukrajinskýmu zlatu. V době, kdy Kiev byl prošpikovanej ruskejma kolaborantama, pobočníkama presidenta, kterej se chystal emigrovat do Ruska a navíc reálně hrozila ruská agrese, bylo nanejvýš rozumné to zlato odvézt do bezpečí.
Obzvlášť, když je jasné, že Ukrajina bude chtít mnoho miliard půjček. Čím bude ručit ?

dkamila
Starší člen
Dal: 524 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

mildo vím,že jsou drastický záběry,ale mají probudit lidi,jako jsi ty.Toto je skutečnost a né Pc hra :(
USA chce za každou cenu vtáhnout Rusko do války a jen ti ukazuji,jestli půjdeš vraždit nevinné děti,starce a ženy?? ,až tě tam pošlou.Přijde doba,kdy ti přijde povolávací rozkaz!!!! CHÁPEŠ VŮBEC ????,že se neschováš pod peřinu a ,že se tě to bude týkat .Můžeme děkovat Putinovi,že dělá co může,aby válce zabránil.My Slované nechceme bojovat proti sobě :epray:

Je mnoho lidí a skupin,kteří se válce snaží zabránit,za což jim moc děkuji :eclap: ,ale v mediích se o tom nemluví :bhead:
Nenech se oblbnout propagandou USA,která Nás chce poštvat proti sobě :epray: doufám,že rozum zvítězí :bye:
přeji hezký den Kamila :bye: :bye:

http://svobodnenoviny.eu/sokujici-usnes ... sku-valku/
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5205 ... nou-valkou
954878_838165192873675_272186106284178162_n.jpg
1488753_754494887976113_3359208843419891172_n.png
10847989_755043731254562_4181621592714844840_n.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:cry: Jak to tady pozoruji tak za vším pramení závist :| dříve až na pár veksáků všichni měli stejný :ptrain: a neměli si co závidět a když měl někdo dobré známé na správných místech tak sehnal i televizi a někdy i dokonce barevnou :lol: a když jsme se konečně zbavily rudochu tak si skoro všichni polepšily ale někdo holt víc :bhead: a v tom je ten zakopaný pes :evil: a najednou se ozval prcek z východu a všichni začínají vzpomínat jak ten jejich soused bejval chudej a že by o to zase mohl přijít :ethink: a tak se najednou ze špatných úkáček staly fašisti a lotrové ale už se zapomíná na to že kdyby generál Vlasov se svojí armádou nezakročil v Čechách tak jsme se někteří z nás ani nemusely narodit :esilenced: takže ač úkáčka moc ne musím tak jsou mě stokrát milejší než rusáci a tím ted nemyslím obyčejný lidi ale celé zřízení :bhead:

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

dkamila píše:USA chce za každou cenu vtáhnout Rusko do války........
Kamilo, kdyby skutečně USA chtěly zatáhnout Rusko do války, neměly by lepší příležitost, než právě teď. Kdyby šli Ukrajincům pomoct vyhnat Rusáky z Donbasu, tleskala by jim půlka zeměkoule.
Jenže oni místo toho odmítají i jen dodat Kievu trochu starých zbraní, aby nedráždili ruskýho medvěda. :idea: ;)
Takže od USA válka skutečně nehrozí. :enaughty: Zkus se nad tím trochu zamyslet. :idea: :)

Co se týká medií, je jich tady víc než dost, hlavně na internetu, ale specializovat se na ten nejhorší politickej bulvár
nevede k dobrýmu přehledu. :pivko:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

milda píše: ... Takže od USA válka skutečně nehrozí. ..
Takže Amerika, tedy spíše klika těch, co s ní hýbou, jejím prostřednictvím od zabrání Španělské Kuby zabrala už přes půl světa, včetně USA, podvratně, převratně i otevřeně, a Milda má pocit, že od USA nehrozí válka. :ethink: Nejsi Ty za postrkování tohoto a podobných kreténismů placenej? Nebo je to ještě jinak?

Slávek.

Coby moderátor jsem si chtěl jako členovi udělit varování, ale nejde to, takže někdo z dalších moderátorů snad zařídí. SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:shock: at koukám jak koukám tak jsem zatím nikde v novinách a nebo ve zprávách neviděl zbraně z USA ale Ruských je tam na obou stranách požehnaně :laugh:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

:eclap: :spirit: Správně vokoune. "Koho Roundup jíš, toho píseň zpívej." On se Ti :devil: štědře odmění.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

dkamila píše: ... Nenech se oblbnout propagandou USA, která Nás chce poštvat proti sobě ...
JJ. Co ale udělat s tou pátou kolonou, která je rozlezlá všude po světě?

S laskavým pozdravem, Slávek.

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

Slavek Krepelka píše:Takže Amerika, tedy spíše klika těch, co s ní hýbou, jejím prostřednictvím od zabrání Španělské Kuby zabrala už přes půl světa, včetně USA.....
A co Rusové? Kolik národů si podmanili vojensky a kolik dalších jich bylo zabranejch v SSSR? Ty, když se konečně osvodili, tak je chce Putin tankama dostat zpátky pod svou kuratelu!
Slavek Krepelka píše:.... a Milda má pocit, že od USA nehrozí válka.
Aspoň u nás v Evropě Američani pomohli ve dvou sv. válkách vyhrát demokratickým silám. A pomohli nastartovat válkou rozbitý průmysl. Zaplať pámbu zato. Jak si dělej ostatní svět s Rusama, v tom si nemaj nic moc co vyčítat.

Slavek Krepelka píše:Nejsi Ty za postrkování tohoto a podobných kreténismů placenej? Nebo je to ještě jinak?
Protože jsem příspěvek dodatečně přepracoval, tak jsem spolknul jedovatou slinu. Tak snad jen, že kdybys bydlel blíž, dal bych Ti korunu.

Ahoj
Naposledy upravil(a) milda dne pát 12 pro 2014 6:21, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
milda píše:Jestli se tu nesmí diskutovat, nebo jsou lídé, kteří to neumějí ...
Asi mi něco ušlo, zkus mě prosím nasměrovat.

Pokud vím, tak za prezentaci vlastního názoru tady nikoho nepenalizujeme, protože to proti Pravidlům není.
Něco jiného je přímé napadání osoby, to přesouváme do Boxovárny nebo vracíme k přepracování, někdy dokonce i mažeme, ale to už jenom opravdu výjimečně.
Pokud máš nějaké připomínky k práci moderátorů, není nic jednoduššího, než jim poslat SZ a domluvit se tak přímo s konkrétním moderátorem - vysvětli mu svoje stanovisko a on Ti určitě vysvětlí svoje. Pokud si chceš na moderátora stěžovat, tak opět přes SZ, ale musíš se obrátit alespoň o stupeň výš - na moderátora si můžeš stěžovat globálnímu moderátorovi, na globálního moderátora už jenom Rivalovi. Na Rivala si nemůžeš stěžovat vůbec, protože nad ním už je jenom Pánbůh a ten tady SZ nemá.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

poota píše: Asi mi něco ušlo, zkus mě prosím nasměrovat.
Pokud vím, tak za prezentaci vlastního názoru tady nikoho nepenalizujeme....
To bylo malý nedorozumnění, způsobený zvýšeným adrenalinem při poněkud expresivnější výměně názorů. ;)
Příspěvek jsem přepracoval
milda

minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Příspěvek od minsc »

Myslím že abychom jeden druhého přesvědčili o své pravdě, tak bychom potřebovali nějaké nezvratitelné důkazy. Bohužel nic takového neexistuje. Určitě ne pro náš mozek. Na všechno se dá stejně reagovat tím, že je to jedno, protože stejně všichni žijeme v matrixu ;)
Tak se můžem chvíli zase soustředit na to co nás spojuje: http://www.videacesky.cz/skece/george-c ... as-spojuji

Jo, a abych nebyl OT, tak...Ukrajinci, do toho :mrgreen:

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Bóóže, zamkněte už toto vlákno, klepne mě z něho.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Proč by se mělo zamykat?
Vstup do něj je přece dobrovolný!!
Kdo chce, tak ho čte a kdo si myslí, že k němu něco má, tak to sem napíše.
Někdo fandí jedněm a jiný zase těm druhým a nikdo nemá chuť se nechat přesvědčit. Je to stejné jako fandění Sparta - Slávie. A stejně jako u toho fandění fotbalu se nedá rozhodnout, co je správně, protože nikdo z nás nemá k dispozici všechna fakta.
Takže rozhodne výsledek a obyčejně má pravdu vítěz, i když se většinou ukáže, že je to jenom ten větší hajzl. A mám dojem, že úplně stejně jako u toho fotbalu vůbec nezáleží na tom, kdo vyhraje zápas nebo ligu, ale jenom na tom, kolik na tom kdo vydělal.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“