A toto pises ty " Co se týče Bicomu, znám osobně holku, která tvrdí, že jí to právě Crohna (i když to není můj problém)vyléčilo." tak proc se jeste ptas?

No jestli jsi jen na Zapperu, VMS a bylinách, tak Ti zbývají velcí cizopasníci. Pokud jich máš fakt hodně, tak klystýr s MMS/VMS (prvně střevo pročistit vodou a pak přidat MMS/VMS), pak zkusit Ivermectin... S tím jsem měl zkušenosti prakticky viditelné... Ale zřejmě si toho zkoušel víc, než jsi napsal...Saint-Jimmy píše:...a průběžně se samoléčim jak to jde (zapper, VMS, byliny...). Zatim má všechno v podstatě nulovej efekt a problémy s břichem se zlepšujou a zhoršujou jak se jim chce, ale v dlouhodobém horizontu je to v podstatě pořád stejný..neumírám, ale v pořádku rozhodně nejsem. Uvidim s čím přijde "smajlíček" s tím zázračným Bicomem, jestli tomu dát šanci..
Zdravím Saint-Jimmy.Saint-Jimmy píše:Mám za sebou i pořádnou hřebíčkovou kůru a Ivermectin. Vůbec nic se nedělo, takže to na velký parazity nevypadá. A jinak myslím, že ten problém fakt ani není ve střevech, ale někde výš vzhledem k příznakům (někde ten dvanáctník, žlučovody, žlučník..). ...
...Když jsem se s tím svěřil svýmu gastroenteorologovi, tak to sice nezavrhnul, ale řekl, že je stejně tak možný, že to bylo jen tím, že jsem byl vytrženej z běžnýho života..atd atd. Ale na to, že by mi nasadil nějaký pořádný antibiotika se netvářil..
Ono to nejspíše šlo dohromady, jak to zranění, tak ty antibiotika. Taky Tě to skutečně mohlo přinutit do značné míry zapomenout na to, že jsi nemocný ještě jinak, bůh suď. Pocem, já se potácel a trochu ještě potácím v něčem podobném, možná je to celkem totéž, ale taky mě napadl žaludeční, nebo podle toho co říkáš spíš dvanáctníkový vřed. On může být malinký a paseku dovede stejně nadělat. Ani nemusí být na rentgenu rozeznatelný díky tomu, kde se nachází a najde ho spolehlivě jenom gastroskopie. Krz to jsem si kdysi prošel. Je nějaká šance, že Ti to dělá větší potíže na jaře a na podzim, a v zimě a v létě se to zlepší, i když nezmizí? Ahoj, Slávek.Saint-Jimmy píše: ... kdy jsem byl asi týden bez příznaků .... absolutně srovnala stolice bylo po úraze, kdy jsem šel na operaci s klíční kostí. Myslel jsem celou dobu, že to prostě nějak nakoplo imunitní systém a ten se těch pár dní s tím problémem líp vypořádával, ale ted mě napadlo, jestli to náhlý zlepšení nebylo v reakci na antibiotika, který mi dávali kuli tý operaci několik dnů!!!!
Antibiotika na helicobacter ano, ale ne všechny. Navíc on helicobacter je užitečné zvířátko ve střevě a škodlivé v žaludku a pokud vím vředy jak žaludku tak dvanáctníku jsou téměř vždycky ať už způsobené, nebo udržované helikobacterem a správná antibiotika prý makaj spolehlivě. Já krz to šel ještě než to australský Dr. Barry James Marshal dokázal přes velké farma hromobití, a než to prošlo medickejma kanálama do běžného doktorského povědomí a praxe. Byl jsem tedy odkázán na tři měsíce Mudrovské údržby, než jsem se namích a vykurýroval to sám kůrou nenáročnou a naveskrze příjemnou, naneštěstí krátkou a spolehlivě odmítanou jako blbost. Uvidíš po té gastroskopii.Saint-Jimmy píše:Ahoj Slávku, dvanáctníkový vřed mě už taky napadnul.
A co se dělá s těma, co "nejsou vidět" resp. co se neprokážou na gastru? Nebo spíš, co se s tím dá dělat? Stejnej postup - tedy likvidace Helicobaktera?poota píše:Dvanáctníkové a žaludeční vředy jsou potvory - mohou být, i když nejsou![]()
Zní to jako pitomost, ale je to opravdu tak - naprosto dokonale tytéž "vnější" příznaky mohou být, když vřed skutečně fyzicky existuje - a kupodivu naprosto stejně, když "fyzicky" nejsou. Právě proto se k jejich operacím přistupuje vždycky až poté, co je někdo viděl "na vlastní oči", tedy když se prokážou na gastroskopii.
Zdravím - poota