jardax píše:dlouhynick - mohl bys prosím udělat video, na kterém bude bublání do tří flašek...
OK, video snad udělám, bude to chtít trochu času. Dělal jsem to tak už mnohokrát a poslední 4 bublání jsou už "vychytané" a výborně reprodukovatelné. Pokud Ti šel oxit i do třetí a dalších flašek, jsou možné jen 2 příčiny:
1. Voda nebyla dost studená
2. Pouštěl jsi tam moc vzduchu.
S těmito chybami jsem taky začínal a nemohl se dostat nad 400 ppm Teď klidně předvedu i 4000 ppm v první lahvi, když budu bublat z 2x50 ml a třetí bude čistá voda...
Jinak Tvé video jsem viděl (obě) a věřím že to tak funguje, nicméně pro bezpečnost výroby musí být splněno dost předpokladů, které nemůžem u laika předpokládatm, že zvládne (teplota vody, dostatečný poměr množství vody a chemie ve vyvíječi, šikovnost manipulátora atd). Já prostě publikuju jen návody, které zvládne i absolutní nadšené nemehlo, které nemá pud sebezáchovy...
Viz tvé druhé video, když ti vylítla hadička a spodek zůstal ve varné konvici... tos měl ten cirkus popsat dál, jak jsi to řešil a jak dkouho jsi větral byt...

Já jsem prostě zásadně proti podobným postupům, co nesou riziko...
Jinak tvá další ironie je mimo mísu, nehledám konnfrontaci, jen vždy raději upozorním na rizika, která jsou s nadšením spojena....