Nevím přesně jaké parazity a plísně mám ale zatím jsou tam i po hřebíčku,pelyňku a lugolu(asi malé dávky).
Můžu jich do sebe nachytat opravdu plno:Pracuji v prostředí s plesnivým stropem a 90% vlhkostí,denně jsem v kontaktu s exotickým ptactvem,laboratorními hlodavci,hmyzem.Denně si máčím ruce v akváriích s tropickými rybami.Jednou týdně mi chodí zásilka vodních a baheních rostlin z indonesie a thajska a bůhví odkud.Další věcí je že jsem tak ze 70ti % na syrové stravě a nemyslím si že bych ze zeleniny všechny parazity opláchnul.No doma mi běhají volně po bytě 2 morčata která zavírám jen na noc a o víkendech jezdim k přítelkyni která má 2 pejsky který se válej na gauči v bytě.

Z věcí které mě trápí je špatné trávení a občas bolesti břicha,nenálada,loupání kůže na tváři a lupy,větší únavnost než dřív.Myslím že candidu nemám protože jsem půl roku na dietě a candida ustoupila už po 14 dnech.Takže ty plísně v krvi budou něco jiného.
Na plísně jsem si naordinoval kombinaci vilcacory,lapacha,kozince,lichořeřešnice a česnekové tinktury-budu to muset asi pít do té doby co budu pracovat v tomto zaplísněném prostředí no a proti parazitů to trojčátko ale asi mi nebude stačit kůra jednou ročně ale neustále třeba 2 krát týdně.Do toho HCL a vit. C.
Až mi přestane bejt blbě po trojčátku(budu dostatečně odparazitován) tak asi vyzkouším ještě peroxid vodíku a VMS.
Máte nějaké další typy co můžu dělat a nebo nevíte jak odstranit to slepení červených krvinek?Alkalická strava,lněný ani rybí olej nezabírají,dýchání taky ne.Jarda Zajíček mi radil ať zkusim živou vodu nebo detox vaničku(že by to mohlo zabrat) jenže jak to zkusit naslepo a neutratit při to majlant?Co kdyby to náhodou nezabralo.Pokud se někomu tady podařilo tento problém nějak vyřešit tak dejte vědět.Díky!