ještě pak je otázka jakou máte představu o tom, co je levný přístroj

No, já jsem koupila svůj Stimul za 600,- Kč a za těch asi 20 let co ho mám, jsem s ním navýsost spokojenáfdh píše:pro 1220 a Hanku
ještě pak je otázka jakou máte představu o tom, co je levný přístrojněkteré tyhle hračky stojí třeba 100.000 Kč, jak jsem koukal
Máš pravdu, Crafte, je to skutečně výrobek Tesly - tehdy, když přišel na trh, vyvolal rozporuplné názory na účinnost či neúčinnost elektropunktury, až nakonec zdravotní "odborníci" rozhodli, že Stimul je přístroj zbytečný, jelikož akupunkturní dráhy neexistují (nikdy nebyly při pitvách nalezeny, ačkoliv je pitvající záměrně hledaliCraft píše:...Koukám Hani, že Stimul vyráběla dnes už bohužel neexistující Tesla, to mě dostalo, protože by mě nenapadlo, že něco takového se kdysi v Tesle vůbec vyrábělo.
Krabička je přijatelný tvar, kdybys na nás přišel s válečkem, to bych koukala....fdh píše:.... nečekejte žádný zázrak... je to prostě jen krabička
Vinc píše:Pro ty co neznají historii : Vzpomínka na staré časyStimul 3
- ruský dokument online Video ke sledování s CZ titulky o potřebě strukturovat vodu, pokusech a výsledcích:Craft píše:Škoda, že problematika zdravé vody, když pominu vlákno o živé a mrtvé vodě, je tady probíráná pouze okrajově, přitom je základem všeho, tj. zdraví i nemoci. ...