Rivale,Rival píše:Čistě teoreticky mne napadlo, že by bylo možné umístit do barelu něco jako měch, do kterého by se pumpoval vzduch. Rozpínání měchu by vytlačovalo potřebné množství paliva, čímž by vlastně nedocházelo k oxidaci zbylého paliva... I manipulace by byla docela jednoduchá. Ale jak říkám, je to jen teoretická úvaha...
takhle to dělají vinaři a pivaři (viz. pivo z tanku). Viděl jsem i sud na víno z polypropylenu či nerezu kde jak se víno vytočilo tak se z vrhu dohustilo pumpičkou, tak aby píst ležel na hladině a víno neoxiodovalo.
Když palivo, tak nalahvovat, či nakanystrovat po dávkách na např týdení spotřebu pěkně durch až po víčko a je to, to co se otevře nestihne zoxidovat páč se to spotřebuje.

Pozor ovšem na skleněné demižony, nalité hořlavinou a dobře utěsněné při změně teplot vybuchují - díky roztažnosti kapalin.