roughboy píše:... ked chceš aby enterosgel vobec fungoval tak potrebuješ užívanie 3x denne po 15g po dobu minimálne 12dní. Vtedy sa to prejaví aj na krvných testoch. (takže užívaním 1x denne nevyriešiš absolutne nič).
Písal som ti že sanogel..... čo sa týka sorbcie má ovela lepšie výsledky. (prepočet ceny si urob sám).
...
Na
http://sanogel.eu/ píšou ohledně Sanogelu že :
Po dobu očistné kúry užívejte Sanogel 2x denně. (Pacientům s chronickými problémy doporučujeme 3x denně).
...tak jestli vono to nebude stejné u obou...(účinná látka je stejná-Hydrogel kyseliny metylkřemičité)
Ještě na tom odkaze píšou o Sanogelu:
- do dvou týdnů se normalizují akutní poškození jater a slinivky břišní, viry, toxiny, nebo radionuklidy (AST a ALT po infekční mononukleóze se znormalizovalo za 10 dnů) do 6 měsíců je možné kompletně zregenerovat játra.
- oproti podobným produktům je měřitelný
- užívání 2 hodiny po jídle
--------
Enterosgel zase má PODOBNĚ uvedeno:
1 až 3x denně 2 hodiny před jídlem nebo 2 hodiny po jídle nebo lécích.
Celková denní dávka pro dospělé je 45 g přípravku.
Dědek kořenář(B.Nový) píše o Enterosgelu(dále jen KŘEM):
Pro detoxikaci:
Celkovou detoxikaci doporučuji absolvovat při nejrůznějších potížích. První detoxikační kúra by měla trvat 3-8 týdnů podle zdevastovanosti organizmu. Podle potřeby lze opakovat kratší 1-3týdenní kúry až čtyřikrát ročně. Optimální dávkování je 1 polévkové lžíce, tedy asi 15 g 3×D, u rakovin dvojnásobek. Dodavatelem navržený způsob užívání je rozmíchat ve vodě a pít mimo jídla, kdy KŘEM nejvíce uplatní svoji vysokou sorbční schopnost na toxiny, což by rozředěním natráveninou při jídlech nefungovalo (tedy asi hodinu před jídly nebo 2-3 hodiny po jídlech). Je třeba, aby byl prostor trávení volný a draze se nedetoxikovala toliko natrávenina.
Pročítal jsem klinické zprávy a informace dodavatelů a nabyl jsem dojmu, že v rusky mluvících zemích se už ani ničím jiným moc léčit nemusí. Faktem je, že popisované změny v krevním obraze jsou po dvou týdnech až neuvěřitelné.
KŘEM se v rusky mluvících zemí používá pro eliminaci salmonely, úplavice, lupénky, ekzémů, těhotenských gestóz, cukrovkových změn a kvůli nim uřezávaných končetin, ledvinových problémů, jaterních poruch se žloutenkami a mononukleózou v první řadě, anémií, leukémií a snad všech typů rakovin, včetně veškerých vedlejších účinků jejich i ostatní terapie chemickými sajrajty. Dále pro řešení bércových vředů, otoků a hnědých nohou, revmatizmu, ztuhlých a vrzajících kloubů, páteřových a svalových bolestí, cévních poruch a nadměrné hladiny cholesterolu, únavového syndromu, depresí, migrén, odvykacích abstinenčních příznaků, závislostí a intoxikací všeho druhu (i kocoviny), stařecké demence a omezení funkce mozku všech věkových skupin (mozku, tedy mimo politiky, příslušníky, byrokraty a funkcionáře).
A co nejvíc – pomáhá při kompletní údržbě trávicích orgánů, tedy počínaje průjmy, zácpami, záněty střev, záněty slinivky, žlučníku, jater, žaludku, záchvaty žlučníkových kolik, zanesenými žlučovody, vředy, Crohnovou chorobou, celiakií, ztenčením a zanesením střev, přes veškeré alergie po rakoviny těchto orgánů s klinicky prokazovaným úbytkem úmrtnosti asi o třetinu. Přitom nemá žádné interakce s léky. Není ani jak, protože KŘEM se chová hydrofobně a chemicky inertně. Váže patogenní mikroby, plísně a viry, ale hodnou střevní symbiotickou vegetaci žádoucně výrazně méně.
Vzhledem k tomu, že naše levnou potravou devastovaná střeva vítězí v počtu rakovin na celém světě, je toto informace k zamyšlení (kdo má čím nebo kdo si na to někoho zjedná…).
Důsledkem onoho zamyšlení, je další náznak, že za většinu našich zdravotních potíží může i strava, a že jestli je na tvrzení o KŘEM jen desetina pravdy, tak to přece stojí za pokus. Takzvaně – no, nekupte to… Druhým důsledkem by mělo být rozhodnutí investovat do preventivní sebeopravné kúry.
Uvádím dva modely podávání:
První je doporučený dodavatelem: 3× 1-3 lžíce rozmíchat v 1-2 dcl vody a užívat nalačno (2 hodiny po jídlech a 2 hodiny před jídly).
Druhý, můj, je snazší a účinnější: 1-2 lžíce rozmíchat do 2 dcl vody a vypít na noc, případně lze účinek zesílit další porcí přibližně za 5 hodin.
Pokračovat lze KŘEM dál, viz bod 1).
Spočítal jsem, že
Enterosgel 225 g po 15 g 3×D vychází přesně na 5 dnů. Tedy na 30 dnů první kúry bude potřeba nejméně 6 balení Enterosgelu po 380 Kč je 2280 Kč, což vzhledem k tomu, že se jedná vlastně o takovou spotřební nárazovku, je tak na hranici akceptovatelnosti.Optimální dávka na jednu kúru je tolik balení Enterosgelu, kolik vám je desítek let.
http://www.bylinkar.cz/zbozi-a-produkty ... l-p54.html
Dále píše:
Problém tohoto přípravku je v tom, že jeho účinek 1) je velmi dlouhodobý a málo zřetelný, 2) krátkodobý a dosti zřetelný, ale to málokomu, kdo mě nezná, dojde včas, že by to měl brát systematicky a kdo si nepřečte tento můj názor, tak si důležitost mezi oběma mozkovými buňkami nespojí (kdo má…). To je ovšem jeho smůla a naopak hmotná výhoda a perspektivní perspektiva pro pozůstalé…
Toto vše je jen můj osobní a toliko vlastní názor mimo obecná dogmata, takže obecně lidem s jiskrou v oku (při pohledu ze světla do tmy) doporučuji se držet opatrného návodu na etiketě schváleného odborným úředníkem.