Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Tibetská mísa, zednářský zvon
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
misky
Protože si myslím, že jsou vyrobeny ze zvonoviny http://cs.wikipedia.org/wiki/Zvonovina tak ta měd ,co je tam v té vodě přes ten oxid uvolněná není vůbec k zahození. A abych to úplně dorazil tak ty vibrace vody( i prázdné mísy) hejbou s údaji na dozimetru, takže co to dělá v těle se můžu jenom domnívat.A protože skoro všude je psáno že zvuk má být uživateli příjemný,tak mě napadá že tvůrce tohoto zařízení musel být pěkně znalý číman a tělo možná samo to pozná a nebo chtěl upozornit na http://josefstepanek.cz/1018/transmutac ... oluci.html Protože jak jinak předat znalosti přes mnoho generací neustále se peroucích lidí,napadá mě jen přes náboženství.
Třeba si někdo všimne.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) la dne čtv 27 kvě 2010 20:53, celkem upraveno 1 x.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
moderní alchemie
Hezký souvislosti, se odkryjou,
vlastně jsem to našel, ano Kushiho pokusy, o tom je moderní pohled na stará umění, o tom vím už leta ..........
rychlé naladění
K.
vlastně jsem to našel, ano Kushiho pokusy, o tom je moderní pohled na stará umění, o tom vím už leta ..........
rychlé naladění
K.

Naposledy upravil(a) 1220 dne čtv 27 kvě 2010 19:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Rezonance Země
Chlapi díky za rady, něco vymyslíme
Uvažoval sem, že si vypůjčím digi ladičku a změřím si kmitočet několika mís...zatím naštuduju který kmitočet by byl nejvhodnější...
Asi Ladička Země (cis - 136.10 Hz). Tento tón je fantastický tón pro práci na prsní kosti anebo pro přímý přístup k srdeční čakře. Dle léčitelky Inge Schubertové je dokonce univerzální pro všechny čakry.
Proto se domnívám že by byl pro mé účely nejvhodnější. Vím že tóny ovlivním množstvím vody v míse no a vo to gou
, tím si dle ladičky určím množství vody pro kmitočet jednotlivých čaker...
Když tak ťápu v oblasti hudby a rezonancí, tak sem zakopl o zvláštní věc.
Až do roku 1980 byla rezonance Země 7,83 Hz a vojsko ji pro stabilitu používalo ke kalibraci....
ALE
V současné době již naměřili rezonanci Země téměř 12 Hz a tato hodnota rychle roste....
V tom obávaném roce 2012 má mít hodnotu již 21 Hz
Problém je v tom, že hranice slyšitelnosti zvuku je již od 20 Hz. Co to s náma udělá
včetně zvířat která jsou nervózní již nyní a tolik napadení lidí psem dříve neexistovalo.........
A zase máme nad čím dumat ....
H.v.

Uvažoval sem, že si vypůjčím digi ladičku a změřím si kmitočet několika mís...zatím naštuduju který kmitočet by byl nejvhodnější...
Asi Ladička Země (cis - 136.10 Hz). Tento tón je fantastický tón pro práci na prsní kosti anebo pro přímý přístup k srdeční čakře. Dle léčitelky Inge Schubertové je dokonce univerzální pro všechny čakry.
Proto se domnívám že by byl pro mé účely nejvhodnější. Vím že tóny ovlivním množstvím vody v míse no a vo to gou

Když tak ťápu v oblasti hudby a rezonancí, tak sem zakopl o zvláštní věc.
Až do roku 1980 byla rezonance Země 7,83 Hz a vojsko ji pro stabilitu používalo ke kalibraci....
ALE

V současné době již naměřili rezonanci Země téměř 12 Hz a tato hodnota rychle roste....
V tom obávaném roce 2012 má mít hodnotu již 21 Hz

Problém je v tom, že hranice slyšitelnosti zvuku je již od 20 Hz. Co to s náma udělá

A zase máme nad čím dumat ....
H.v.
Naposledy upravil(a) kutil dne čtv 27 kvě 2010 20:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Asi toho je víc
Zdar Honzo
Nakonec budeš mít několik mís
ten Vlastimil Marek uvádí i další možnosti,
Koloidy holt ale dělá pouze mísa.
Možná, že nejlepší mísa je taková, která bude mít sluneční zvuky, jak dával Ivan, nebo bude mít k nim blízko.
Frekvence se zvyšuje, a s ní stoupá naše odolnost.
Snad pomůže představa toho co je skutečné : jsme v takovém vajíčku, kde zlatavá barva která dosud popelkou byla sílí. ČAKRY TAKY TVOŘÍ SOUZVUK.
Jasně rozlomí to posléze kdekoho a kde co.
Vydržet
K.
Nakonec budeš mít několik mís

ten Vlastimil Marek uvádí i další možnosti,
Koloidy holt ale dělá pouze mísa.
Možná, že nejlepší mísa je taková, která bude mít sluneční zvuky, jak dával Ivan, nebo bude mít k nim blízko.
Frekvence se zvyšuje, a s ní stoupá naše odolnost.
Snad pomůže představa toho co je skutečné : jsme v takovém vajíčku, kde zlatavá barva která dosud popelkou byla sílí. ČAKRY TAKY TVOŘÍ SOUZVUK.
Jasně rozlomí to posléze kdekoho a kde co.
Vydržet
K.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Schumannovy rezonance
Je zajímavé, že "zpráva" o jakémsi podivném posunu Schumannových oscilací má jen jeden obskurní zdroj, následně papouškovaný na všech "důvěryhodných" webech (Osud, Matrix atd.). Naproti tomu, veškerá probíhající regulérní měření nic takového nevykazují (viz např. monitorovací stanici v Bratislavě - Modrá). Někde asi je chybka, velebnosti.
Málokdo se informuje, všichni jen polykají předhozený pamlsek... Skutečností je, že tyto oscilace jsou přímo závislé na vzdálenosti zemského povrchu od svrchní vrstvy ionosféry, tvořící uzavřený vlnovod (není to tedy "frekvence kterou pulzuje geomagnetické jádro Země" - jinak zeměmagnetické jádro Země..
), a její zvýšení by znamenalo, že se příslušná ionosférická vrstva přibližuje k povrchu, čímž se tento vlnovod zužuje. Nic takového se ovšem neděje, s výjimkou občasných místních anomálií.
Základní kmitočet Sch. frq. je 7,83 Hz a může se poněkud lišit s ohledem na tvar zemského povrchu a výskyt rozptylových dutin v ionosféře, produkovaných činností Slunce a odpovědí geomagnetického pole. K této základní frekvenci se pak připočítávají harmonické, vždy asi po 6,5 Hz, což se opět, s ohledem na uvedené anomálie, může chvílemi a místně lišit o 10% v obou směrech od ideálního peaku. Zajímavé je, že osmá harmonická je pak 59,9 Hz - čili téměř stejná frq., jakou pro střídavý proud (v USA) zvolil Tesla, který ovšem o Sch. nemohl nic vědět (Sch. teorie je z roku 1952).

Málokdo se informuje, všichni jen polykají předhozený pamlsek... Skutečností je, že tyto oscilace jsou přímo závislé na vzdálenosti zemského povrchu od svrchní vrstvy ionosféry, tvořící uzavřený vlnovod (není to tedy "frekvence kterou pulzuje geomagnetické jádro Země" - jinak zeměmagnetické jádro Země..

Základní kmitočet Sch. frq. je 7,83 Hz a může se poněkud lišit s ohledem na tvar zemského povrchu a výskyt rozptylových dutin v ionosféře, produkovaných činností Slunce a odpovědí geomagnetického pole. K této základní frekvenci se pak připočítávají harmonické, vždy asi po 6,5 Hz, což se opět, s ohledem na uvedené anomálie, může chvílemi a místně lišit o 10% v obou směrech od ideálního peaku. Zajímavé je, že osmá harmonická je pak 59,9 Hz - čili téměř stejná frq., jakou pro střídavý proud (v USA) zvolil Tesla, který ovšem o Sch. nemohl nic vědět (Sch. teorie je z roku 1952).
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
Re: Schumannovy rezonance
To su celé já, každymu hópnu na špek, hlavně v googleMerlin píše:Málokdo se informuje, všichni jen polykají předhozený pamlsek...

H.v.
PS- dle tebe je tedy vypočítaný kmitočet Země pro dobití čakry (136,10) asi 20 tá harmonická rezonance Země 7,83 + 20x6,5 (137,83 Hz)
to by dávalo smysl

- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Rezonance Země
Mám dojem, že se při tom docela pobavíškutil píše:..Uvažoval sem, že si vypůjčím digi ladičku a změřím si kmitočet několika mís...zatím naštuduju který kmitočet by byl nejvhodnější...

Abych zbytečně nenapínal - dle mých měření to vypadá asi následovně:
- při úderech do jakýchkoli míst mísy vzniká takové množství tónů, že si z nich ladička žádný nevybere
- teprve při doznívání některý z tónů převládne a ladička ho "najde"
- kupodivu je to pokaždé jiný tón, takže nezávisí na rozměrech mísy, ale "vyleze" z toho souzvuku
- při tření okraje paličkou se žádný jednotlivý tón nenajde
Ono se toho asi najde ještě daleko víc, ale zatím můžu tvrdit jenom tohle, přičemž si na neomylnost nároky nečiním.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Schumannovy rezonance
+1Merlin píše:Je zajímavé, že "zpráva" o jakémsi podivném posunu Schumannových oscilací má jen jeden obskurní zdroj, následně papouškovaný na všech "důvěryhodných" webech (Osud, Matrix atd.).

Ahoj, Slavek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
Re: Rezonance Země
Já se rád bavímpoota píše:Mám dojem, že se při tom docela pobavíš![]()
Ono se toho asi najde ještě daleko víc, ale zatím můžu tvrdit jenom tohle, přičemž si na neomylnost nároky nečiním.

Dyť to říkám furt že je škoda umřít blbé

Díky
H.v.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
6
http://www.google.cz/search?q=Six+Solfe ... =firefox-a
The Six Solfeggio Frequencies include:
UT – 396 Hz – Liberating Guilt and Fear
RE – 417 Hz – Undoing Situations and Facilitating Change
MI – 528 Hz – Transformation and Miracles (DNA Repair)
FA – 639 Hz – Connecting/Relationships
SOL – 741 Hz – Awakening Intuition
LA – 852 Hz – Returning to Spiritual Order
For example, the third note, frequency 528, relates to the note MI on the scale and derives from the phrase "MI-ra gestorum" in Latin meaning "miracle." Stunningly, this is the exact frequency used by genetic biochemists to repair broken DNA – the genetic blueprint upon which life is based!
P.S. Slávku, přeložíš podstatné? Mne honí čas...
The Six Solfeggio Frequencies include:
UT – 396 Hz – Liberating Guilt and Fear
RE – 417 Hz – Undoing Situations and Facilitating Change
MI – 528 Hz – Transformation and Miracles (DNA Repair)
FA – 639 Hz – Connecting/Relationships
SOL – 741 Hz – Awakening Intuition
LA – 852 Hz – Returning to Spiritual Order
For example, the third note, frequency 528, relates to the note MI on the scale and derives from the phrase "MI-ra gestorum" in Latin meaning "miracle." Stunningly, this is the exact frequency used by genetic biochemists to repair broken DNA – the genetic blueprint upon which life is based!

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: 6
Žádný problém. Podle toho, kolik toho je, ještě jsem se na to nekoukl, 1-3 dny.Merlin píše:http://www.google.cz/search?q=Six+Solfe ... =firefox-a
Oh, dal jsi sem hledací stránku. Měl jsi na mysli nějakou z nich, která Tě obvzláště chytila?
Promin, už vidím, že je to ta první. Pokud to nepůjde moc zkrátit, přeložím a dám to sem na etapy.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Měl
jsem na mysli excerpt z dostupného, ne konkrétní článek.