,,Jak sem řek" na každého jednou dojde

Denny , kedže uprimný smiech liečí tak vedz ža za seba ti ďakujem . Mimochodom vieš o tom že npr.všetky druhy kvasiniek ktorých má v sebe každý z nás tak bajočko cez jedno kilo dokáže to čo dokáže takmer každý mikroorganizmus tj. fungovať v našom tele jak aerobne tak aj anaerobne ? Keď že sa svojou ,,múdrostou" staviaš nad pravidlá všeobecné platné v prírode , poraď nám neznalým kedy je podla teba tá ,,kvasinka" paraziťom a treba ju ,,vyhladiť" a kedy je synbiantom a treba ju podporiť alebo ináč , čo s tým keď v jednéj chvýli je evidentne organizmus škodlivý a v inéj chvíly ten samý organizmus je nášmu telu prospešný ? Denny ,,ideš" - rád si to od teba ,,vypočujem". PePoDenny píše:Ano je to tak, kdo si chce v sobě pěstovat evidentně škodlivé organizmy, nebraňme mu v tom. Je to jistě skvělá idea, žít v souladu s přírodou, ale zde se přece jen jedná o něco jiného.
,,Jak sem řek" na každého jednou dojde
Je to jistě zajímavý názor a asi na tom něco bude, pokud to máš vyzkoušené. Jenže já si nejsem jistý, že bych ,,čili" zvládl - nikdy jsem na ostré nebyl, protože pak jsem vždy měl žaludeční problémy (helicobacter pylori). Měl jsem s tím problém ještě v době, kdy doktoři o této baktérií neměli ani potuchy a díky jejich ,,léčení" mám dnes v žaludku polypy a asi i vřed (y?). Je pravda, že mi tenkrát nějaká ,,zdravá strava" nic neříkala. Byl jsem přesvědčen, že se stravuji správně, tak jako většina lidí si to myslí ještě dosud. Nic nevyčítej, je to dobou a to sám nezměníš.pepo.bn píše:Denny aby si nepovedal že len beriem , dám ti jednu radu . No vedz že pomože ti len vtedy ak žiješ v súlade s prírodou . Takmer všetky ,,červy" v našom tele nemajú radi ,,teplo". Ak nemáš problém s ,,čili" (kapsaicín) , nemáš problém ani s ,,červami". PePo
Ahoj, já si myslím, že se toho vůbec nemusíš bát. Moje kamínky, které ze mě prozatím vyšly, byly také až 2,5 cm a žiju. Přečti si co píše Craft a tomu můžeš věřit, že tě ,,neoblbuje". Nakonec vždycky máš možnost nechat si hrabat ve svém těle, pokud máš strach a nebo se ti to nepovede. Udělají ti 3 díry a nafouknou jako žábu, aby na to viděli. A nejsem si jistý, že skutečně vyberou vše i z játer.roomsc píše:Dobrý den,mám 2cm velký kameň ve žlučníku nevíte někdo jestli ho dostanu ven tou očistou žlučníku a jater co zde popisuje denny.
Není už moc velkej?