Mnou Vážený Pane Stworo! Nemám momentálně ponětí o tom, jak účinně vyjádřit svou podporu Vašemu snažení! Když vymysleli tenhle § 261a trestního zákon, bylo hned jasné, že se jedná o účelový paragraf, připravený tehdy právě pro dobu pozdější! Jeho účelem, a Váš případ je čítankovým příkladem, je přesně to, čemu podle svého názvu má bránit; potlačení práv a svobod člověka!!!!
Jsem hluboce přesvědčený, že zabít jediného člověka pro jakékoliv cíle, znamená diskreditaci oněch cílů a odhalení pravé tváře a úmyslů propagátorů těchto cílů!! Takovéto jednání hluboce odsuzuji!! a z mého pohledu je úplně jedno, zda z důvodu vymícení jedné rasy, jedné skupiny obyvatel této planety, byl zabit jeden, 10, 100 nebo miliony lidí! Už u toho prvního to byl hnusný zločin!!! A je mi také jedno, jakou zástěrku, jaké že to velkolepé cíle si zasloužily tuto lidskou obětinu!! Kdyby cílem bylo cokoliv, nemohu předkládané kvalitě tohoto cíle věřit, nemohu se sním ztotožnit ani sympatizovat!! Pokud v zájmu jeho prosazování byl zabit byť jeden jediný člověk!!
A pokud propagátoři velkých, jakýchkoliv!!, cílů a myšlenek vytváří zákony, které jim umožňují pronásledovat lidi kvůli jejich jiným názorům, kvůli tomu, že o svých názorech hovoří, přemýšlí a říkají je, znamená to pro mne zcela jasnou signalizaci nástupu státního fašizmu!! A ten vždy končí zabíjením!! Tak o tom opakovaně vyprávějí dějiny lidstva!!
Uvedené usnesení policejního orgánu mimo jiné hlásá do světa především fakt, že tu už zase jsou lidé – inkvizitoři- ochotní oddělovat plevy od zrna, dbát na ideologickou čistotu společnosti a právě § 261a je nyní oním kladivem na čarodějnice!
Pane Stworo, jsem velmi rád, že existujete Vy i se svými stránkami. Vím , že jediným Vaším „prohřeškem“ je publikování názorů a myšlenek, které někteří lidé nechtějí slyšet ani náhodou! Držím Vám pěsti!!!!
Korutan
Takže Vladimíra čeká výslech. Jeden z legendárních výslechů je zde

Měli bychom hlasitě dát najevo, že stojíme za panem Vladimírem Stworou. Ať už veřejným vyjádřením podpory nebo jakýmkoliv jiným způsobem. Je to nesmírně důležité. Je třeba uvědomit si, co se ve skutečnosti děje. Co se na nás připravuje... Tohle je jen začátek. Takže konejme dokud ještě konat můžeme...