Moderátor: Gabča
víš co aNON?, když uděláš pár tišťáků na blikátka, tak Tě tam přifotíme, co Ty na to viď , že jo
taky si občas musím věci ohmatat, ne jen všemu věřit. Víra má jen jednu velkou výhodu - můžeš věřit, že toho víš vícGabča píše: ...
Takže, ikdyž je to pro mě určitě trochu zklamání, tak hlavní teprve přijde, a to bude v Kadlíně, a uvidím to na vlastní oči s pořádně těžkou koulí a 20m pádem. To bude pro mě rána, budu možná i plakat(ale gulášek ohřeju
)
Gromi, máš ode mě karmu.
Ale ne. To logo a další propagační záležitosti se z toho teprve musí vytvořit.Gabča píše:![]()
![]()
Tak schváleno? Jsem pro blbouny, takový hezký zviřátko, takový miloučký hodňoučký. Logo od Nona (děkujemeee) - líbí se mi ten šestej nebo druhej obrázek, co vám?
Mě taky, Varle. Táboráček, hvězdy nad hlavou, pomalu se otáčející rožeň, vychlazený pivko. Hmmmmm. Skoro jak v tý reklamě na Staropramen.Karel m píše:Ani jsem netušil, že je vlastně vypasenej........mooc se mi líbí.
Co kdyby sis nejdríve vyzkoušela svá doporuční na sobe. To zrovna já tak píšu, divím se, že jsi to nepostrehla. A že neco cituju, tak na to zapomeň, nepotrebuju nic zakrývat. Za svou možná zbytečnou snahu sklízím hodnocení sabotéra, čekal jsem, že to dotáhneš dál, došel Ti dech po prvním kilometru. Snad to ten guláš napraví.Gabča píše:Gromitova odpověď - to je jen prostá citace a popis vzorce na dosavadního zrychlení. Akord - zkus jednou cíleně vynechávat cizí terminologii a zjistíš, jaká je to makačka, aby člověk mluvil smysluplně. Cizí termíny jsou zjednodušující pomůcka, zakrývá prázdnotu myšlenky. A mimochodem taky jen cituješ a popisuješ dosavadní vzorec, nic o jeho původu.
....
Miláškové, Akrode, prosím, přestaň mi to tu sabotovat....
my tu tvoříme dějiny (možná) Kadlínská rozhledna bude mít na sobě měděnou cedulku s tím, že hned po šikmé věži v Pise je druhá, kde se stanovila gravitační konstanta. Pá
Obávám se, že nepřijedu. Miluju recesi a podobné akce. Manželku ale neustále umravňuju, když něco chce, že nemám čas, a kdybych se vydal někam ďo Kadlína, to by asi nerozdejchala. Už ji slyším: "dvorek nemáš čas dodělat, vysavač jsi neopravil, je potřeba natřít štít,....., slíbil jsi letos ten plot, ale na blbosti čas máš, a je potřeba posekat trávu i u naší mamky a u vaší mamky,....Gabča píše:Ilem .. ale aspoň přijedeš podpořit účastí Blbouny nejapné v jejich blbině?
To je o tom s kým kdo tančí, zapomeň na to. Zvolil sis to sám. Škoda.aNONym píše:
Tak a je to 1:1 (za to, že mne tam přidáš, když vyrobím tišťáky), ale "kdo by se na tebe zlobil - v takové chvíli".
Martine, divím se, že jako fotograf to nemáš? Další blesky se přece odpalují opticky od toho základního. Má to výhodu jednoduché synchronizace bez tahání drátů a téměř libovolné rozmístění a počet dalších blesků. Jediné omezení je v tom, že na sebe blesky musí "vidět".martin11 píše:na foťák nenapojím žádné cizí zařízení....např blesk Mechanika....má někdo jiné řešení.
No, ono záleží, jak moc je ten "cut-off" filtr kvalitní, jaká se použije vlnová délka IR, atd. A taky se mi při focení osvědčilo experimentovat se současným přisvěcováním a zároveň odfitrováním UV. Každopádně je to krásná další dimenze fotografie.Ilem píše:S infraLEDama a CCD je jedna potíž. Po té, co bylo pár průserů s tím, že některé dámy byly díky šatům, které propouštějí IR na fotkách nahé, začaly se do foťáků před snímací čip vkládat IR filtry. Takže to by se muselo s konkrétním foťákem předem odzkoušet. Nebo to namíchat -jedna LED bílá, druhá IR. Vždyť to stojí pár korun.