NAVAR píše: ... Pánové nenapadlo Vás že je to provokace??? ....

S laskavým pozdravem, Slávek.
NAVAR píše: ... Pánové nenapadlo Vás že je to provokace??? ....
a výběr z reakcí případných uchazečů.Thanks for all responses. Now we have enough suitable candidates. We expect that next job interview will be held on Fool´s day 2016.
...Vlčice píše:Nepřipadá mi to jako aprílový vtip, ani jako provokace.
Pokud začneme uvažovat v širších souvislostech, s piloty, kteří mají "dost nalétáno", mohou výhledově počítat na obsluhou vojenských
stíhaček a kdo by potom sprejoval?![]()
Dále je dost dobře možné, že důvodem nedávného propuštění pilotů z ČSA nebyla jen nadbytečnost, ale například nepřijatelné smluvní podmínky.
Pilotů není nikdy dost a pro všehoschopné to platí dvojnásob.
Jodid stříbrný coby základ kondenzačních center pro déšť beru. Ale širší konspirace se mi příčí.Vlčice píše:Možná Tě to překvapí, ale na vysokých školách v přednáškách předmětu meteorologie s o umělém ovlivňování klimatu dokonce učí.buky píše:Ale taky je případ, když za letadlem není kondenzační čára. Má to svoji příčinu a není to z důvodu přítomnosti nebo nepřítomnosti "chemtrails"Vlčice píše: Píšu jen to, co vidím.
Vlčice, skus si nastudovat základy meterelogie, je to krásná ale i složitá věda
Vidím to podobně i vzhledem k ne úplně přesné možnosti výpočtu dopadu, čímž by se poškozovali sami zadavatelé. Snahy o ovlivnění počasí, ať už z jakýchkoli pohnutek ano, ale snaha o snížení počtu lidí nebo o jejich "debilizaci" pomocí chemtrils, nevím nevím. Vždyť pokud jde o redukci počtu obyvatel, válka je mnohem jistější, přesnější a ještě se na ní vydělá. No a debilizace? Máme tu přeci televizi, reality show, atd...NAVAR píše:... širší konspirace se mi příčí.
Myslím že chemtrail jsou pitomost a že bohatě stačí exhaláty z běžného provozu.
Taktéž považuji jiné a hlavně reálné hrozby za mnohem horší.abul píše:Vidím to podobně i vzhledem k ne úplně přesné možnosti výpočtu dopadu, čímž by se poškozovali sami zadavatelé. Snahy o ovlivnění počasí, ať už z jakýchkoli pohnutek ano, ale snaha o snížení počtu lidí nebo o jejich "debilizaci" pomocí chemtrils, nevím nevím. Vždyť pokud jde o redukci počtu obyvatel, válka je mnohem jistější, přesnější a ještě se na ní vydělá. No a debilizace? Máme tu přeci televizi, reality show, atd...NAVAR píše:... širší konspirace se mi příčí.
Myslím že chemtrail jsou pitomost a že bohatě stačí exhaláty z běžného provozu.
A už jste se zkoušel dopátrat proč?minsc píše:Dobře, ale tohle vlákno se věnuje chemtrails, tak ty reálné hrozby můžete probírat někde jinde. Pro mě jedna ze základních otázek: proč 90% letadel která vidím na obloze, nejde identifikovat například podle flightradaru a podobně ? A nejsou to zrovna ta letadla, která zanechávají stopy ?