Zdravím,
jen tak na okraj.Seznámila jsem se s JVK v létě 2011.Přišel mi jako pohodový člověk.Asi má pro ženy nějaké kouzlo

.Sám mi říkal že příjde doba, kdy ho budu ze svého života vyhazovat a že je to takto pořád, že se mu to děje po celý život. Nevěřila jsem mu. Chtěl po mě napsat nějaké texty, tak jsem mu pomáhala se psaním na toto forum. Jenže on si neuvědomoval, že jsem měla i další povinnosti a že jich bylo, ano občas mi pomohl, po čase jsem už raději nic nechtěla, nebyl schopen jít koupit ani chleba(asi ho nechtěl platit, moje doměnka po delší době, kdybych nepřišla o práci tak by mi to bylo jedno ale ... zaplatit z podpory spotřebu energií v bytě za dva a ten chleba...), nějak jsme se nedokázali na toto téma dohodnout. Ze začátku jsem ho omlouvala. Koukal celý den na televizi a pak si večer vzpomněl, že potřebuje něco napsat(to jsem už odmítala). Mám pocit, že takhle využívá možná i ostatní lidi. Večer stojí u dveří, najednou se objeví že přijel na návštěvu. Ať si najde movitější ženu, té to vadit nebude.
Ano znal věci, o kterých jsem já slyšela poprvé v životě, tak mě tím uchvátil a vše jsem mu naprosto věřila. Jenže, kde je přidáno tak je někde zase ubráno, jak se říká. S původní rodinou se nestýká, nikdy jsem je neviděla, to bych si udělala obrázek hned, že je asi něco jinak. S mými známými si nějak nepadl do oka, byly z něj vždy nějak vysátý.
Možná, že s ním nějaká žena dokáže žít, ale já to nedokázala. Každopádně to pro mne byla bolestná zkušenost (byla jsem do něj zamilovaná). Vždycky za to mohl OC a já jsem se zařadila do řady biorobotů. Ano má plný invalidní důchod, mluvil o nemocném srdci. Pravda je asi jinde a trpí zřejmě nějakou duševní poruchou, kdo ví...On nikdy nepřizná, že má problém hlavně sám se sebou. Jemu asi pomoci nikdo nemuže, neb on se léčit nikdy nepůjde. V současné společnosti orientované na ... mu málokdo rozumí. Žije si ve svém světě asi paranoa s bludy a ničí ho to. Škoda, že jsem to nevěděla dříve.
Tak se tu pánové mějte. Ta z Loun (cca dva roky života s ním).
JVK promiň, musela jsem to napsat. Jseš milej chlap, ale....