K tomu míchání - ber žaludek skoro jako třeba sedmičku zavařovačku. Je celkem jedno, jestli to smícháš v zavařovačce nebo před nalitím do ní....
No vidíš, právě proto propaguji tu autopatii.sisa píše:A člověk si myslí, že se léčí. A ono prd.
Nad tím jsem se pozastavil kdysi také, ale oklepnutí nemá vliv na výsledek. Instatest podstatně barví do 0,5 vteřiny a do 3 vteřin by se měl odečíst. Pak drží barvu ještě tak cca 30-60 vteřin a po minutě má tendenci trošku tmavnout. Nezjistil jsem rozdíl v odečtení odkleplého a neodkleplého. Ostatně při obětování 2 půlproužků si to může každý ověřit sám. Jeden odklepne, druhý ne a dá vedle sebe... Takže to jako chybu nevidím, leda by si odcáknul na chromovaný blatník Harleye a vypálil si v něm rezatou dírku...jardax píše:... imho Pavel dělá chybu v tom, že papírek "oklepne" a až potom "čte" výsledek. ...
Díky že jdeš do toho. MMS1 obsahuje něco navíc, co CDS neobsahuje. Zřejmě nějaké vysrážené soli, nečistoty, čert ví. Ale to způsobuje ty nevolnosti. Nějaké, blíže neidentifikované "svinstvo" pocházející z toho, že chemikálie nejsou ideálně čisté. To se přebubláním do CDS odstraní. Takže měř a prosím taky zapisuj do tabulky, od toho tam je, aby v tom šlo později hledat. Nevadí že bude třeba jen 1 měření v příspěvku. To je fuk, jestli prášky nebo potraviny, cola, prostě cokoli s čím člověk užívající CDS přijde do styku. Nedělám si iluze ani o jídlech. Takže bych CDS rozhodně "nazajídal", ale brát tak 30 minut před jídlem, aby se to stačilo vstřebat do oběhu, než se to zaplácne bůčkem. Pivko jsem si dával taky v půlhodině mezi dávkami CDS... Myslím že běžný chřipkař se nemusí tak žinýrovat s tím dodržováním kde čeho, ale u raka bych to dodržoval dost přesně. Tam je to o životě a závodu s časem...sisa píše:Teď mě napadlo. Když ty šťávy, džusy degradují MMS, CDS, proč jsem měla na začátku tak šílené reakce s MMS, strávila jsem na toaletě hodiny. Muselo to mít nějaký účinek.
Zkoušel někdo mléko, syrovátku, acidofilní mléko? Zkusím změřit. Momentálně mě to zajímá více než kombinace s léky.
Sedmičku zavařovačku, ve které už něco je, minimálně žaludeční HCl a fůra enzymů. Takže to není úplně stejné, ale simulovat skutečný žaludek, to už by bylo nad běžné možnosti běžných lidí. Tak musíme aspoň tak jak to jde, ve skleničkách. Apropo, můj úplně první test farmak a CDS by ten, že jsem sekutečně vzal litrovku PETku od mléka s denní dávkou CDS 100 ppm a do toho nasypal všechny pilulky, co pacoš za den pojídal. Co z toho vzniklo si nepřej vidět. Sražený hnus šedé barvy, který se převaloval jak mračna v PETce. Asi jako když vypláchneš stavební kolečka po maltě... měření mě pak šokovalo - výsledek byl okolo 10-20%, takže pak už jsem to v druhém kole měřil jednotlivě v těch prckách 100 ml ... Tak hurá do toho, každý ať si změří, co rád zakusuje nebo zapíjí k CDS a napíše to tam... CDS působí v těle hodinu, takže má smysl měřit jen to, co se požívá během té hodiny. Některá farmaka mají "životnost" i den, takže na ty nezapomenout.jardax píše: K tomu míchání - ber žaludek skoro jako třeba sedmičku zavařovačku. Je celkem jedno, jestli to smícháš v zavařovačce nebo před nalitím do ní....
Ještě něco nebereme v úvahu! Asi to nebude tak špatné, jak se jeví! U těch šťáv vlastně také ředíme ! Takže záleží na poměru objemů! I když zředíme CDS 100 ppm destilovanou vodou 1:1, tak nám také ppm klesne na polovičku! Ale nic se neztratilo, protože máme celkově 2-násobek roztoku 50ppm ! Takže ta metodika popsaná pro pilulky samozřejmě zanedbává přidaný objem ředění ve 100 ml. Ale když se smíchá 1 deci CDS a 1 deci např. vína, tak musíme výsledek v ppm vynásobit 2x, aby to bylo srovnatelné s výsledky získanými u malých pilulek.. ! Tak zaveďme u nápojů poměr s CDS při měření 1:1 a výsledek v % vynásobit dvěma... protože do těla se dostane celkově 2-násobné množství tekutiny. Stále je co zdokonalovat...sisa píše:Teď mě napadlo. Když ty šťávy, džusy degradují MMS, CDS,...
To víš že jo Šišulko.sisa píše: .... Má někdo nějaký nápad? ...