Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Spirálový útvar nad Norskem

Společenské dění u nás i ve světě.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Tesla

Příspěvek od martin11 »

...no orgonit také...a to samé ,když to ...dáš do Trabanta, tak jezdíš skoro zadarmo :idea:

a že jeden závit je slabší....jak psal Spaceball......holt jeden motor hořel míň.....a proto to zhavarovalo....a je to jasný. :cry: :shock: .... :idea: Váš martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
jarda ovčák svitavy

no teda...

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Mimo téma (offtopic)
Ahoj martine, já zírám..... tak tichá voda břehy mele a karkulka už lítá v trábošovi na orgonit a zadarmo.....
tak himl něco pusť....... když to bude zadarmo, tak i toho tráboše...... i když, já bych do něj nevlezl, já bych si ho oblíkal jak župan.........
A jak to fičí na ten orgonit? dají se s tím psát čáry po asfaltu????

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: no teda...

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Martin Elf asi naráží na podobnost s UF3, takže klidně zase můžeš zastrčit oči zpátky. Ale pomalu už klíčí UF4 - tedy jestli se mi podaří legendární vozidlo v tom sněhu najít, ono je totiž ještě ke všemu bílé. A vyhrabávat ho nechci, co kdybych hrabal náhodou vedle - ostatně auto má člověk vyhrabávat i umývat zásadně od značky - tedy pokud si ji pamatuje.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: no teda...

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
jarda ovčák svitavy píše:Ahoj martine, já zírám..... tak tichá voda břehy mele a karkulka už lítá v trábošovi na orgonit a zadarmo.....
tak himl něco pusť....... když to bude zadarmo, tak i toho tráboše...... i když, já bych do něj nevlezl, já bych si ho oblíkal jak župan.........
A jak to fičí na ten orgonit? dají se s tím psát čáry po asfaltu????
....zdravím...jak je na pastvinách.... :idea: ...

...asi bych měl podávat týdení hlášení o vývoji motoru....
...tak k dnešku.....celé jsem to rozebral.....protože jsem zjistil nesouosost hlavní osy a a pomocné osy rozvodu pístů.....pomocnou osu a hlavní osu spojuje díl, který se zapomněl vypálit, tak jsem ho udělal z nějaké hmělé hmoty, něco jako novodur...ale protože v tom motoru panují nějak velké tlaky....víc než jsem předpokládal, tak ...TO.....nějak nevydrželo....navíc další problem je s výrobou ...resp. stažením magnetů do polotoroidu...vymejšlím stahovák....ve smaslu dostat magnety k sobě....kdo nezkusil , neví co to je... :idea: ...no a to je všechno....a jsou i jiné starosti, než nějakej magnetickej motor.... :shock: ....například KAVITACE......tak, hezké brodění ve sněhu vám přeje martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Spirálový útvar nad Norskem

Příspěvek od poota »

Učesáno - poo.

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“